Акційні пропозиції

478.00
грн/кг

М'ясо ягнятини. Корейка на кістці (Каре 10 ребер)

М'ясо ягнятини. Корейка на кістці (Каре 10 ребер)

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

75.00
грн/шт

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

75.00
грн/шт

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

125.00
грн/шт

Яблучний сік прямого віджиму 3л

Яблучний сік прямого віджиму 3л

0 0
Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Рецепт:

Інгредієнти (на 6 порцій):

• 1 кг качиних ніжок;

• 300 г винограду без кісточок;

• 4 ст. л. соєвого соусу;

• 1, 5 ст. л. меду;

• спеції;

• 6 зубців часнику.

Спосіб приготування:

Змішати соєвий соус, мед. Додати спеції, ретельно перемішати. Покрити ніжки маринадом, натерти часник на терці. Нанести суміш на птицю. Відправити маринуватися на кілька годин, чим довше, тим краще.

На гарячу сковорідку викласти м’ясо і смажити в маслі на великому вогні, щоб вони зарум’янилися. Запашні ніжки слід відправити у каструлю. Виноград викласти на качку. Каструлю закрити, поставити на режим «Випічка» і тушкувати більше години.

Смачного!

Новинки!

Новинка

sample85

Яблучно-грушевий сік прямого віджиму 10л

Новинка

sample85

Філе дикого кабана

Новинка

sample85

Корейка козулі б/к

Новинка

sample85

Заєць тушка

Новинка

sample85

Ковбаски сиров'ялені "Коктейльні"

Новинка

sample85

Ковбаски сирокопчені "Міні салямі"