Акційні пропозиції

169.00
грн/кг

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

210.00
грн/кг

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

149.00
грн/кг

Язик яловичий

Язик яловичий

265.00
грн/кг

Полядвичка теляча

Полядвичка теляча

89.00
грн/шт

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

99.00
грн/шт

Ковбаса Чорізо Екстра  280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

Ковбаса Чорізо Екстра 280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

00
Качина грудка з сиром та обліпиховим соусом

Качина грудка з сиром та обліпиховим соусом

Рецепт:

Для цього до ягід обліпихи додати мед і сіль, залити 50 мл води і довести до кипіння, подрібнити через сито і знову довести до кипіння, поки соус не загустіє.

Качину грудку обсмажити на сковороді з розмарином, лаймом і часником, на середньому вогні з двох сторін до скоринки. Додати сіль і перець.

Сир нарізати великими кубиками, викласти обсмажену качину грудку на папір для випічки і запікати в духовці 5 хвилин при 140 градусах.

Нарізати готову качину грудку, покласти плавлений сир між шматочками качки. Додати соус з обліпихи і прикрасити розмарином.
Готово!

Новинки!

Новинка

sample85

Стейк блакитної акули с/м

Новинка

sample85

Ковбаса сирокопчена брауншвейгська

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.4кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Філе судака зі шкірою без луски 120-170г.

Новинка

sample85

Стейк тунца с/м б/ш

Новинка

sample85

Соус Карибський Гострий Перцевий Оригінальний ТМ Encona с/п 142мл