Акційні пропозиції

407.00
грн/шт

Яблучний сік прямого віджиму 10л

Яблучний сік прямого віджиму 10л

408.00
грн/шт

Креветка Очищена 100/200

Креветка Очищена 100/200

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

23.00
грн/шт

Горошок зелений ж/б

Горошок зелений ж/б

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

0 0
Качина грудка з сиром та обліпиховим соусом

Качина грудка з сиром та обліпиховим соусом

Рецепт:

Для цього до ягід обліпихи додати мед і сіль, залити 50 мл води і довести до кипіння, подрібнити через сито і знову довести до кипіння, поки соус не загустіє.

Качину грудку обсмажити на сковороді з розмарином, лаймом і часником, на середньому вогні з двох сторін до скоринки. Додати сіль і перець.

Сир нарізати великими кубиками, викласти обсмажену качину грудку на папір для випічки і запікати в духовці 5 хвилин при 140 градусах.

Нарізати готову качину грудку, покласти плавлений сир між шматочками качки. Додати соус з обліпихи і прикрасити розмарином.
Готово!

Новинки!

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 115г

Новинка

sample85

Шпроти копчені в олії ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Сардина в олії 240 г ТМ "VARO"

Новинка

sample85

Кілька в томатному соусі 240г VARO

Новинка

sample85

Тунець в соняшниковій олії 80г*3 ТМ "FENICIA"