Акційні пропозиції

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

125.00
грн/шт

Яблучний сік прямого віджиму 3л

Яблучний сік прямого віджиму 3л

310.00
грн/кг

Шинка теляча

Шинка теляча

462.00
грн/кг

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

240.00
грн/кг

Тушка кроля

Тушка кроля

0 0
Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Рецепт:

Інгредієнти (на 6 порцій):

• 1 кг качиних ніжок;

• 300 г винограду без кісточок;

• 4 ст. л. соєвого соусу;

• 1, 5 ст. л. меду;

• спеції;

• 6 зубців часнику.

Спосіб приготування:

Змішати соєвий соус, мед. Додати спеції, ретельно перемішати. Покрити ніжки маринадом, натерти часник на терці. Нанести суміш на птицю. Відправити маринуватися на кілька годин, чим довше, тим краще.

На гарячу сковорідку викласти м’ясо і смажити в маслі на великому вогні, щоб вони зарум’янилися. Запашні ніжки слід відправити у каструлю. Виноград викласти на качку. Каструлю закрити, поставити на режим «Випічка» і тушкувати більше години.

Смачного!

Новинки!

Новинка

sample85

Приправа "4-перці" горошком

Новинка

sample85

Приправа "10 овочів"

Новинка

sample85

Філе судака зі шкірою без луски ~ 400г

Новинка

sample85

Стейк Рібай без кістки Prime (суха витримка 21 день)

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.6кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Традиційне Закарпатське копчене сало з паприкою