Інгредієнти (на 6 порцій):
• 1 кг качиних ніжок;
• 300 г винограду без кісточок;
• 4 ст. л. соєвого соусу;
• 1, 5 ст. л. меду;
• спеції;
• 6 зубців часнику.
Спосіб приготування:
Змішати соєвий соус, мед. Додати спеції, ретельно перемішати. Покрити ніжки маринадом, натерти часник на терці. Нанести суміш на птицю. Відправити маринуватися на кілька годин, чим довше, тим краще.
На гарячу сковорідку викласти м’ясо і смажити в маслі на великому вогні, щоб вони зарум’янилися. Запашні ніжки слід відправити у каструлю. Виноград викласти на качку. Каструлю закрити, поставити на режим «Випічка» і тушкувати більше години.
Смачного!