Акційні пропозиції

169.00
грн/кг

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

210.00
грн/кг

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

149.00
грн/кг

Язик яловичий

Язик яловичий

265.00
грн/кг

Полядвичка теляча

Полядвичка теляча

89.00
грн/шт

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

99.00
грн/шт

Ковбаса Чорізо Екстра  280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

Ковбаса Чорізо Екстра 280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

00
Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Рецепт:

Інгредієнти (на 6 порцій):

• 1 кг качиних ніжок;

• 300 г винограду без кісточок;

• 4 ст. л. соєвого соусу;

• 1, 5 ст. л. меду;

• спеції;

• 6 зубців часнику.

Спосіб приготування:

Змішати соєвий соус, мед. Додати спеції, ретельно перемішати. Покрити ніжки маринадом, натерти часник на терці. Нанести суміш на птицю. Відправити маринуватися на кілька годин, чим довше, тим краще.

На гарячу сковорідку викласти м’ясо і смажити в маслі на великому вогні, щоб вони зарум’янилися. Запашні ніжки слід відправити у каструлю. Виноград викласти на качку. Каструлю закрити, поставити на режим «Випічка» і тушкувати більше години.

Смачного!

Новинки!

Новинка

sample85

Стейк блакитної акули с/м

Новинка

sample85

Ковбаса сирокопчена брауншвейгська

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.4кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Філе судака зі шкірою без луски 120-170г.

Новинка

sample85

Стейк тунца с/м б/ш

Новинка

sample85

Соус Карибський Гострий Перцевий Оригінальний ТМ Encona с/п 142мл