Акційні пропозиції

407.00
грн/шт

Яблучний сік прямого віджиму 10л

Яблучний сік прямого віджиму 10л

408.00
грн/шт

Креветка Очищена 100/200

Креветка Очищена 100/200

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

23.00
грн/шт

Горошок зелений ж/б

Горошок зелений ж/б

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

0 0
Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Качині ніжки з виноградом в мультиварці

Рецепт:

Інгредієнти (на 6 порцій):

• 1 кг качиних ніжок;

• 300 г винограду без кісточок;

• 4 ст. л. соєвого соусу;

• 1, 5 ст. л. меду;

• спеції;

• 6 зубців часнику.

Спосіб приготування:

Змішати соєвий соус, мед. Додати спеції, ретельно перемішати. Покрити ніжки маринадом, натерти часник на терці. Нанести суміш на птицю. Відправити маринуватися на кілька годин, чим довше, тим краще.

На гарячу сковорідку викласти м’ясо і смажити в маслі на великому вогні, щоб вони зарум’янилися. Запашні ніжки слід відправити у каструлю. Виноград викласти на качку. Каструлю закрити, поставити на режим «Випічка» і тушкувати більше години.

Смачного!

Новинки!

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 115г

Новинка

sample85

Шпроти копчені в олії ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Сардина в олії 240 г ТМ "VARO"

Новинка

sample85

Кілька в томатному соусі 240г VARO

Новинка

sample85

Тунець в соняшниковій олії 80г*3 ТМ "FENICIA"