Час приготування: 60 хв
Інгрідіенти:
- Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)
- Цибуля ріпчаста – 1/2 шт
- Часник – 2 зубчики
- Оливки без кісточок – 2 ст. л.
- Маринад з оливок – 6 ст. л.
- Оливкова олія – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 1 ч. л.
- Сіль, перець – за смаком.
Приготування:
Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.
Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.
Сервірування:
Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.
Смачного!!!