Акційні пропозиції

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

45.00
грн/уп

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

65.00
грн/шт

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

156.00
грн/кг

М'ясо ягнятини.Печінка

М'ясо ягнятини.Печінка

220.00
грн/кг

Тушка кроля

Тушка кроля

0 0
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Філе дикого кабана

Новинка

sample85

Щупальця Восьминіга на Шпажках (2шт.)~ 300г

Новинка

sample85

Кальмар Бебі цілий, очищений 40/60

Новинка

sample85

Лосось (сьомга) тушка 3-4 кг

Новинка

sample85

Фарш рибний "Асорті"

Новинка

sample85

Ковбаса салямі Salame Classico(Hacendado)