Акційні пропозиції

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

23.00
грн/шт

Горошок зелений ж/б

Горошок зелений ж/б

0 0
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Тушка форелі з головою 5-6 кг

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.6кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Традиційне Закарпатське копчене сало з паприкою

Новинка

sample85

Креветки лангустіни L2 2кг

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.3кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.2кг. (калібрована)