Акційні пропозиції

59.00
грн/шт

Курка тушкована у власному соку 440г ТМ "PRIME FOOD"

Курка тушкована у власному соку 440г ТМ "PRIME FOOD"

105.00
грн/шт

Яблучний сік прямого віджиму 3л

Яблучний сік прямого віджиму 3л

252.00
грн/шт

Шафран (Original)

Шафран (Original)

59.00
грн/шт

Курка тушкована у власному соку 500г ТМ "PRIME FOOD"

Курка тушкована у власному соку 500г ТМ "PRIME FOOD"

146.00
грн/кг

Барабулька 100-200 с/м

Барабулька 100-200 с/м

39.00
грн/уп

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

00
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Курка тушкована у власному соку 440г ТМ "PRIME FOOD"

Новинка

sample85

Курка тушкована у власному соку 500г ТМ "PRIME FOOD"

Новинка

sample85

Свинина тушкована ДСТУ

Новинка

sample85

Каша рисова з м'ясом 660г

Новинка

sample85

Свинина тушкована ДСТУ

Новинка

sample85

Яловичина тушкована Вищого Гатунку ДСТУ