Акційні пропозиції

75.00
грн/шт

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

75.00
грн/шт

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

466.00
грн/кг

Каре молочного теляти 9 ребер 0,5-0,9кг

Каре молочного теляти 9 ребер 0,5-0,9кг

462.00
грн/кг

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

466.00
грн/кг

Каре телятини 10 ребер

Каре телятини 10 ребер

0 0
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Ковбаски сиров'ялені "Коктейльні"

Новинка

sample85

Ковбаски сирокопчені "Міні салямі"

Новинка

sample85

Ковбаски сировялені «Вогняна сальса» снеки

Новинка

sample85

Ковбаски сирокопчені "Parmesano» снеки,200г

Новинка

sample85

Ковбаски сирокопчені «Spicy» снеки 200г