Акційні пропозиції

169.00
грн/кг

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

Тушка Кінг Кліп 300-500 с/м

210.00
грн/кг

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

Сібас охолоджений (лаврак) 300-400

149.00
грн/кг

Язик яловичий

Язик яловичий

265.00
грн/кг

Полядвичка теляча

Полядвичка теляча

89.00
грн/шт

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

Ковбаса Фует Екстра 210гр ± 9 г. / FUET EXTRA

99.00
грн/шт

Ковбаса Чорізо Екстра  280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

Ковбаса Чорізо Екстра 280г ± 10 г / CHORIZO CULAR NAT.GRANEL

00
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Стейк блакитної акули с/м

Новинка

sample85

Ковбаса сирокопчена брауншвейгська

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.4кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Філе судака зі шкірою без луски 120-170г.

Новинка

sample85

Стейк тунца с/м б/ш

Новинка

sample85

Соус Карибський Гострий Перцевий Оригінальний ТМ Encona с/п 142мл