Акційні пропозиції

45.00
грн/уп

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

156.00
грн/кг

Печінка  Ягняти

Печінка Ягняти

220.00
грн/кг

Тушка кроля

Тушка кроля

222.00
грн/кг

Ніжка качина

Ніжка качина

0 0
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Стейк Рібай на кістці Prime (суха витримка 21 день)

Новинка

sample85

Лінгвіне REGGIA

Новинка

sample85

Щупальця Восьминіга на Шпажках (2шт.)~ 300г

Новинка

sample85

М'ясо краба в сольовий заливці

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 115г