Акційні пропозиції

710.00
грн/кг

Хамон Серрано (шматок без шкірки) ~2кг ​/ MITADES DE JAMON

Хамон Серрано (шматок без шкірки) ~2кг ​/ MITADES DE JAMON

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

156.00
грн/кг

Печінка  Ягняти

Печінка Ягняти

220.00
грн/кг

Тушка кроля

Тушка кроля

222.00
грн/кг

Ніжка качина

Ніжка качина

45.00
грн/уп

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

Перепелині яйця від Фермерського господарства 20шт

0 0
Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Ніжка гусяча з карамелізованою грушею

Рецепт:

Час приготування: 60 хв

Інгрідіенти:

 Ніжка гусяча – 1кг (≈3шт)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт

Часник – 2 зубчики

Оливки без кісточок – 2 ст. л.

Маринад з оливок – 6 ст. л.

Оливкова олія – 1 ч. л.

Борошно пшеничне – 1 ч. л.

Сіль, перець – за смаком.

Приготування:

Гусячу ніжку потрібно обсмажити в розігрітій каструлі з товстим дном на оливковій олії до золотистої скоринки. Додати цибулю, часник, і оливки разом з соком. Смажити все протягом 2-3 хвилин. Потім залити воду так, щоб покрила всю ніжку.

Тушкувати протягом 35-40 хвилин до розм’якшення м’яса. Дістати ніжку з каструлі, а решту перемолоти в блендері.

Сервірування:

Подавати ніжку з соусом. Страву можна прикрасити карамелізованою грушею та оливками, та додати гілочку розмарину.

Смачного!!!

Новинки!

Новинка

sample85

Щупальця Восьминіга на Шпажках (2шт.)~ 300г

Новинка

sample85

М'ясо краба в сольовий заливці

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Печінка тріски ТМ "VARO" 115г

Новинка

sample85

Шпроти копчені в олії ТМ "VARO" 240г

Новинка

sample85

Сардина в олії 240 г ТМ "VARO"