Інгредієнти:
- Гусяче філе - 1 шт.
- Цукор - 1/2 ч.л.
- Апельсин - 1/2 шт.
- Ожина - 5-6 шт.
- Грейпфрут - 1/2 шт.
- Оцет бальзамічний - 1/2 ч.л.
Приготування:
На гусячому філе зробити насічки і втерти в нього суміш перців. Після смажити на сковорідці без масла тільки на стороні, де є жир, до тих пір, поки він не витопиться і не утвориться хрустка скоринка. Потім перевернути філе на іншу сторону і просмажити ще 2 хвилини.
Соус: у 2 столових ложках води розчинити цукор, додати ожину і оцет. Проварити протягом 8-10 хвилин і соус готовий.
Подача:
Нарізати філе скибочками і подавати з ожиновим соусом. Для більш ефектної подачі також використовуйте карамелізовану м'якоть апельсина і грейпфрута.