Акційні пропозиції

310.00
грн/кг

Шинка теляча

Шинка теляча

200.00
грн/кг

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

Мідії в мушлі, варено-морожені, у власному соці, 60/80

75.00
грн/шт

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Свинина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

75.00
грн/шт

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

Яловичина тушкована у власному соку ТМ "PRIME FOOD"

462.00
грн/кг

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

Креветка Королівська 16/20 з розрізом, без голови,

760.00
грн/кг

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

Вугор з соєвим соусом (Унагі) 40%, смажений, заморожений

0 0
Гусяче філе з ожиновим соусом і цитрусовими

Гусяче філе з ожиновим соусом і цитрусовими

Рецепт:

Інгредієнти:
- Гусяче філе - 1 шт.
- Цукор - 1/2 ч.л.
- Апельсин - 1/2 шт.
- Ожина - 5-6 шт.
- Грейпфрут - 1/2 шт.
- Оцет бальзамічний - 1/2 ч.л.

Приготування:
На гусячому філе зробити насічки і втерти в нього суміш перців. Після смажити на сковорідці без масла тільки на стороні, де є жир, до тих пір, поки він не витопиться і не утвориться хрустка скоринка. Потім перевернути філе на іншу сторону і просмажити ще 2 хвилини.

Соус: у 2 столових ложках води розчинити цукор, додати ожину і оцет. Проварити протягом 8-10 хвилин і соус готовий.

Подача:
Нарізати філе скибочками і подавати з ожиновим соусом. Для більш ефектної подачі також використовуйте карамелізовану м'якоть апельсина і грейпфрута.

Новинки!

Новинка

sample85

Тушка Качки 2.2кг. (калібрована)

Новинка

sample85

Яблучно-грушевий сік прямого віджиму 10л

Новинка

sample85

Стейк Рібай на кістці Prime (суха витримка 21 день)

Новинка

sample85

Стейк Рібай без кістки Prime (суха витримка 21 день)

Новинка

sample85

Суміш спецій до гриля

Новинка

sample85

Суміш спецій до риби без солі